Alternative flash content

Requirements

Velika sala KUM

b_300_200_16777215_00_images_untitled_panorama1_flat_2_1600px.jpgVelika sala ugostiteljskog kompleksa Kafana KUM prima preko 400 zvanica, a bilo je slučajeva da taj broj dođe i do 500. Potpuno savremeno opremljena, modernog dizajna i funkcionalnosti, omogućava brze i velike transformacije u skladu sa željenom atmosferom. Sala je namenjena proslavama koje okupljaju više od 100 zvanica.

Sam dizajn enterijera, osvetljenje i ventilacija svrstavaju je u najkvalitetnije sale za proslave u zemlji.

Svečanosti, venčanja, krštenja, male i velike mature, proslave radnih organizacija, veridbe i razna druga okupljanja svečanog karaktera u ovoj sali imaju sve što je potrebno.

Sa preko 400 mesta i lako izmenjivim rasporedom stolova i pomoćnih kulisa ovako veliki prostor prilagođava se svim svrhama i broju zvanica.

Kafana KUM, velika salaPosebni deo za glavni sto domaćina proslave, prostor za binu muzičkog ansambla sa neophodnim instalacijama, podijum za ples, veliki šank, blizina kuhinje i hladnjača karakteristike su o kojima se mislilo od samog početka planiranja izgradnje ovog kompleksa.

Jedinstveni smo ugostiteljski objekat koji u istom trenutku može da posluži jelo za više od 400 zvanica.

Sala se nalazi u prizemlju ugostiteljskog kompleksa Kafana KUM i opremljena je sa par desetina velikih stolova i preko 400 istovetnih stolica, koji u ranim kombinacijama daju različitu atmosferu i namenu sale.